Következzen egy rövid áttekintés a mostanában megjelent, illetve megjelenőfélben lévő mobilokról.

  • Új színekben is kiadják a Nokia klasszikus üzleti modelljét, az E71-est, ami ezidáig ezüst és grafitszürke variációkban volt kapható, most azonban elérhető lesz a csupa fekete, valamint a kifejezetten nőies, ezüst - piros változat is.
  • Állítólag: készülnek az iphone 3g újabb verziójának tervei, amely egy xml fájlból derült ki, ahol is verziószámként már az 1.2-es látható, ami lehet teljesen új kiadás, de komolyabb frissítés egyaránt. Állítólag a közeljövőben számíthatunk a négymagos központi egységgel rendelkező Apple okosságokra is...
  • A General Mobile névre hallgató, itthon kevéssé ismert cég nemsokára jelentkezik a Google Android oprendszerével ellátott, két szimkártyás, szép designnal ellátott mobillal. Az alábbi képek is ezt a modellt ábrázolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr55912326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása