Nos, LG-ék sem akarnak lemaradni a nagy okostelefon versenyben, ezért rendszerességgel kidobnak 1-1 új terméket, most a Renoir fantázianevű mobil kerül terítékre. Ami azt illeti, itt is a szokásos forma jelenik meg, hasonló funkciókkal, mint testvéreinél (i, omnia,...), csak ez az lg smartphone-ja.A telefon meglepően könnyűnek találtatott a teszteken, ez nyilván a műanyag tokból következik.

Emellett 8 megapixeles kamerával rendelkezik, és  8 gigás sd kártyát is támogat.

Természetesen vannak minialkalmazások is, melyek most nem oldalt, hanem alul találhatók (a képernyőn, természetesen.) Lehet rá telepíteni Opera Minit és Javás programokat, valamint Gmail és gondolom sok más kisalkalmazást is.

A Renoir talán a fotózásban lehet igazi nagyágyú, elég sok képjavító funkcióval és effekttel is felszerelték ennek érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr81825992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása