Nos, eme kényes ügy bizony igen megfontolandó kérdéseket vet fel, hiszen a mobil használat a wc-n elsőre elég egyszerű dolognak tűnhet. Azonban azt ne felejtsük el, hogy a wc egy feneketlen csésze, aminek többnyire víz, vagy valami más lakozik az alján. Pontosan ez az, amitől óvni kell a mobilt, főleg, ha annyira okos, hogy kísérletezni - vagy utazni támad kedve, amit itt, egy mobil wc esetében is megtehet.

Ilyeneket minden megrögzött okostelefon használó találhat bármelyik fesztiválon, de most maradjunk a Szigetnél mondjuk, ahol nagyon sok mobil wc és még több mobil telefon található, és nyilván előfordult már jópár találkozás, amiből akár mély kapcsolatok is születhettek. Hiszen ott még esküdni is lehet, így összeadhatjuk az Omniát a mobil wc-vel, aztán persze kereshetjük, amiben néhány tarhálós punk biztosan szívesen segít nekünk, miután kellően megfizetjük őket 4-5 liter kannásborral. A lényeg, hogy ezt a mennyiséget fejenként meg kell itatnunk velük, de ha biztosak akarunk lenni a dolgunkban, akkor még egy Volga névre hallgató, kétdekás vodka jellegű szeszesitalt is beléjük invesztálunk, a csajokba meg valami fogkrémízűt, ezek után pedig - talán - önként is megindulnak a mobil wc felé, ami tárt karokkal várja őket, ahol már kétségbeesetten csöng a wc mélyére esett iphone, amit punkjaink talán egy szifonnak hallucinálnak, ezért önként ugranak a trutyiba, hogy kiemeljék és jól megszívják azt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Viszont valami mást találnak, egy ilyen kapitalista izét, ami csörög, zenél, fotóz, és csinál még egy csomó felesleges hülyeséget, még piát is imitál, ezért jó messzire hajítják, olyannyira, hogy egyenesen a szemben lévő mobil wc tartalmába csobban...

Szólj hozzá!

Címkék: wc

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr281024363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása