Azt hiszem, maradok ennél a márkánál - szép külső, megszokott menürendszer (bár egy ideig Sony E. volt a kezeim között, ami szintén elég jól a kezemre állt) - az újabb mobilmasinák pedig egyre jobban tetszenek.

Tetszik például a Nokia E 90 nevű kommunkátor is, ami a Safari böngészővel (legalábbis a Webkit motorra épülő testvérével) látta meg a napvilágot.

De a finnek számtalan más, szép külsővel ellátott telefont - pl. a Nokia 1650 és 5000, de a közepes árkategóriában található, igen elegáns 3610 igen megnyerő - is kiadtak már, természetesen pénztárcánkhoz és igényeinkhez mérten. Úgy általában az egyszerűbb modellek is mutatósak (és használhatóak) - talán a nagyobb népszerűsége is ennek köszönhető elsősorban.

De az igazi szépség egyértelműen az 5800 (Express Music) igen okos mobilhoz társul (nekem nem is kérdés, hogy iphone vagy Nokia) - ami már a bemutató oldalakon, vagy a halandók által készített fotókon (flickr)  is szemet gyönyörködtető látványban részesítik a telefonra vágyó leendő vásárlót, persze leginkább a magamfajta zeneőrült felhasználót.

 Azt hiszem, ezzel a modellel kapcsolatban a következő kép sokmindent kifejez...

5800 foto

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr53874735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása