Nagyon zsíros a telefon, például van rajta 3g meg 2 megapixeles kamera, szal télleg very fasza. Az ár se annyira húzós mer már 50 ezeré a tiéd lehet akártmelyik sarkon. És a garancia? NA azt is adják hozzá.Szal ez egy igazán jó üzlet lehet akárkinek ilyen N73 telefont venni. Az a tré benne hogy a gombjai nagyon picik sajna, meg összevissza vannak. De maga a készülék masszív és strapabíró. Az sem utólsó szempont hogy sokkal jobb mint a nokia 3210-es, ami pedig elég nagy dobás volt anno.

Én a magam részéről teljesen el voltam ájulva. Ennek azért több oka is van: magas a vérnyomásom HAHAHA! De ne hülyéskedjünk egy piárcikk megírása közben. A lényeg hogy a telót lehet modemként is használni, netezz szabadon. És ezen felül wiwezz is szabadon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr9551386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabi 2008.09.28. 18:54:06

nagyon tetszik a készülék. A 73-as előtt N-70 volt, de úgy látom nem kell meg bánnom hogy le cseréltem. Csak nincs Magyar le írásom. Ha tud valaki segíteni meg kösönném.
Gabi
süti beállítások módosítása