A mobiltelefonok univerzális használhatósága nem kétséges. Bárhol vagyunk, mindenütt jól használható, persze a térerő függvényében.

A bejegyzés aktualitását az adja, hogy a Nokia az "aktív életstílushoz" fejlesztett telefonjait tovább bővíti, egészen konkrétan a Nokia 3720 névre hallgató telefon lesz az, ami állítólag a pornak és a fröccsenő víznek is ellenáll.

Szóval, talán ez az első olyan mobil, amivel nyugodtan hátra merek dőlni a Balaton vizén ringó matracon, a stégen, a gumicsónakban és az úszógumi ölelésében egyaránt. Na meg aztán esőben is lehet használni, ami nem egy utolsó szempont kirándulás, túrázás esetén, bár engem leginkább a Balaton és a Bajkál vizén ringó matrac lehetősége villanyoz fel leginkább, ahonnan jól körbe tudom fotózni a tájat egy ilyen mobillal - persze, csak ha megfelelő kamera leledzik benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr271217267

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: BalatonIQm (twittek ma) címszavakban » BALATONIQM Balaton Blog 2009.06.30. 17:30:31

[...]Mobil a vízparton, a Balatonon ringó matracon http://mobilguru.blog.hu/2009/06/30/vizallo_mobilok_es_matracok[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása