Annak idején talán a Motorola neve volt az első a mobilok között, amivel találkoztam. Azok még jókora, darabos telefonok voltak, leginkább a hagyományos rendőr walkie-talkie-hoz volt hasonlatos egy-egy ilyen ősmobil. Természetesen ők is fejlődnek, és folyamatosan megjelentetik szebbnél szebb és elegánsabb újabb modelljeiket, én most pontosan ezt a tulajdonságot emelném ki a motorola újabb telefonjai közül.

Nos, ezt a kép is kitűnően illusztrálja, ezért mellékelek még, hogy jobban kiemeljem az eleganciát, amit ez a márka képvisel a sok csillogó-villogó, rózsaszín, túlzottan fémes és százszínű típus mellett.

Ezen a képen már a Razr névre hallgató, karórával :) is rendelkező modell látható. A gyártónak talán ez volt az utóbbi időben a leginkább kiemelkedő telefonja (telefoncsaládja), de már nem kell sokat várni, ugyanis jön a Flash nevű, egy elég különleges, szögletes designnal ellátott telefon, ami ezáltal a Motorolát igen egyedi ismertetőjellel gazdagítja.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr56829848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása