Talán nem vagyok egyedül, ha azt mondom, jelenleg az egyik legzsírosabb ajándék egy mobil lehet karácsonyra. Berobbant az iPhone, és itt az Omnia, ami sztem van olyan jó. Az iPhone néha már-már túl is van ajnározva, persze azért nagyon zsír az, mert Apple. De én most inkább a HTC mobilokat veszem célba.

No de menjünk tovább, az újabb telefonok közt igen előkelő helyet foglal el a HTC Touch HD, aminek külseje igen megnyerő, letisztult, fényes fekete design, ami természetesen a gps, hsdpa funkciókkal gazdagodva lesz teljessé. A mobiltelefon a Windows Mobile 6.1-es oprendszerrel érkezik, 480 x 800 WVGA felbontású kijelzővel, ami valljuk be, eléggé kielégítő.

További jellemzők: 5 megapixeles autofókuszos és színes kamerával csinálhatjuk képeinket és filmjeinket. A mikrofon, hangszóró és audio jack, valamint az FM rádió természetesen szintén jelen van a mobiltelefon felépítésében.

A másik HTC mobil a viva, ezt megkaphatjuk kb. 65-75 ezerért már, szintén Windows Mobillal.

De az igazi karácsonyi meglepetés (ha addig megjelenik) a social-networking őrülteknek kedvez, ez pedig az INQ-1, a Facebook phone, amin alapból fut a Skype is.

Ami azt illeti, elég jól is néz ki, bár sokkal hagyományosabb teló kinézete van, mint mondjuk egy Omniaának. Amúgy saját oprendszert kreáltak hozzá.

De ha ez nem elég, ha ajándékozni szeretnénk, és nő (bocs, kislány:) az illető, akkor vehetünk neki csodás Hello Kitty mobiltelefont, ugyanis olyan is lesz (vagy már van is, nem tudom), méghozzá tinilányos díszdoboz-csomagolásban, kb. mint egy giccses barbie baba.

Viszont van benne jó is, például alapból kezeli a dupla sim kártyát, bár én ettől nem vennék ilyet a barátnőmnek.

 

Folytatás következik, van még pár jó teló, amiről lehet írni...

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr99804268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása