A Nokia mobiltelefonjai már önmagában nívót jelentenek. Nemrégiben pedig frissültek a Classic széria termékei - méghozzá három újabb mobiltelefon áll rendelkezésre a közkedvelt közép, valamint belépőkategóriás gépek közül.

  • Nokia 6700 Classic: ez a sikeres 6300 utódjának lett kinevezve, és rendelkezik egy autófókuszos, 5 megapixeles kamerával, valamint LED-es vakuval és az S60-as termékekre jellemző böngészővel, emellett a GPS sem maradt ki belőle. Kb. 67 e Ft-ért lehet majd hozzájutni a második negyedévben.
  • A 6303 Classic kedvezőbb áron (kb. 38 e Ft.) kerül forgalomba, de ebben nincs sem hsdpa és 3g, sem pedig gps. Bluetooth azért van, és egy 3,2 megapixeles kamera is teret kapott a mobiltelefon testében.
  • Az új belépő kategóriás modell pedig a 2700 Classic, ami kb. 20 e Ft-ot kóstál, és kapunk bele 2G memóriát, zenelejátszót és egy 2 megapixeles kamerát is.

Az alábbi képen a három új Nokia classic mobiltelefon látható.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1912372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása