Természetesen a Samsung sem marad el a többi gyártótól, és olyan hasznos tulajdonságokkal felvértezett gépeket is a piacra dobtak, mint a két SIM kártya kezelése. Ebből a kategóriából már két Samsung modell is a rendelkezésünkre áll, a D880 és a D980.

Aztán itt van a 2008 februárjában bemutatott Samsung mobil, az 5 megapixeles kamerával felszerelt Soul névre keresztelt modell, ami könnyed, de mégis stílusos designnal rendelkezik, emellett intelligens funkciókkal is (pl. ha a kamerát használjuk, akkor a kamera vezérléséhez szükséges gombok fognak világítani, nem pedig a zenelejátszó vezérlői, és fordítva.

Természetesen képstabilizátorral és arcfelismeréssel is rendelkezik a kamerája, emellett 7 Mbps körüli HSDPA adja a talpalávalót az online kép- és videomegosztók kellemes, hatékony és gyors használatához. A Samsung Soul elég jó választás lehet, ha szép megjelenésű és tudásban is erős telefont szeretnénk.

A nemrégiben megjelent csúcsmodell pedig az Omnia, ami természetesen nem a kávé, hanem a Samsung mobilja. Róla most nem írnék különösebben, elég sokan megteszik ezt mostanság, főleg, hogy az "iPhone kategóriába" (ha van ilyen...) tartozik, de van talán már jobb is ennél, a Pixon nevű, 8 megapixeles kamerával ellátott termék.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr82825933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása