Nos, a kérdés nem véletlen, hiszen ha egy jó, multimédiás okostelefont szeretnénk, már nem csak az iPhone-ra eshet a választásunk, mivel a többi konkurens mobilgyártó cég is előrukkolt, vagy a jövőben előrukkol valami hasonló termékkel, ami simán lehet akár jobb is az Apple igen mutatós eszközeinél.

Nemsokára itt is kapható a finnek érintőképernyős, zenei mobilja, a Nokia 5800 Xpress Music, amiből már, ha jól emlékszem, többféle verziót is terveznek. Ilyet kérnék karácsonyra, ha lehetne kapni :)

Részemről talán nem is kérdés a kérdés, hiszen az iphone körül hatalmas a hype, főleg, amióta itthon is bejelentették... szóval, eldöntöttem, a Nokiával szimpatizálok, legfőképp az 5800-assal. Azt lehet róla tudni, hogy kártyafüggetlenül fog kb. 70 ezer forint körüli árba kerülni.Többen írták azt róla, hogy nem lesz olyan mutatós és szép, mint a leghíresebb konkurencia, de én nem adok nekik igazat, szerintem nagyon zsíros. Főleg, hogy a kijelző felbontásában, méretében, a kamera minőségében is erősebb - de a 8 gigás micro sd sem rossz (alapból). Szóval, ebből a szempontból már sokkal inkább ez a Nokia modell, mint az iphone - ráadásul úgy tudom, a flash lite is az alapfelszereltség része.

Nos, a sok szöveg után jöjjön pár kép ízelítőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilguru.blog.hu/api/trackback/id/tr41814998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása